jueves, 13 de mayo de 2010

The Eye (Visiones)

Títol: The Eye (Visiones)
Gènere: Terror
País: USA / Cànada
Any: 2008
Director: David Moreau i Xavier Palud

Intèrprets: Jessica Alba (els Quatre Fantàstics), Alessandro Nivola (Jurassic Park III), Parker Posey (Superman Returns), Fernanda Romero (Drag Me to Hell).

Argument: Sydney Wells té un accident de petita i queda cega, per això i el desig de poder tornar a veure, es sotmet a una operació de transplant de còrnea. Després de aquesta operació ella queda sota el control del doctor Paul Faulkner... i amb visions macabres al seu voltant: veu els morts.
Puntuació: 5'5/10
Tràiler:
http://www.youtube.com/watch?v=tDQnTjvG5Wo
Curiositats:
-'The Eye' es el remake americà/canadenc de la pel·lícula Jian Gui, dels germans xinesos Pang. A més, hi ha hagut remake indi. Val a dir que molt poc aconseguit.
-La portada de la pel·lícula s'assembla molt a una del 2006, The Return (El Retorno), també de terror i que també te relació amb connexions entre morts i vius, protagonitzada per la coneguda actriu Sarah Michelle Gellar (Buffy Cazavampiros o Scooby-Do). Portada: http://z.about.com/d/movies/1/0/C/u/N/thereturnposter.jpg

5 comentarios:

  1. No l'he vist, pero té pinta d'estar molt bé. Deu fer una mica d'engoixa no parar de veure morts !

    Jonathan*

    ResponderEliminar
  2. The Eye, i ho tradueixen "Visiones"... Mhm... Bé, sí, àlgu té a veure, i hi ha traduccions de títols moolt pitjors:
    The Shadowshank redemption; Cadena Perpetua.
    Duel; El Diablo sobre Ruedas.
    City by the Sea; Condenado.
    The Sound Of Music; Sonrisas y Lágrimas.
    etc.
    Deixant de banda el títol, els actors i atrius de la peli em cauen tots bastant bé, i la peli està bé. Una peli de terror sense sang taronja o càmera tacada de ketchup barat sempre és d'agrair. Tot i això no fa taaanta por com podria semblar al principi i n'he vist de millors de la mateixa temàtica així que estic d'acord amb la puntuació que li heu posat.

    ResponderEliminar
  3. Tampoc , he vist la peli. El gènere de terror no m'agrada, no m'agrada anar a patir quan busco passar el temps. Té pinta de ser una mica angoixant...i que mania amb el veure morts si els vius ja et poden espantar prou!!!

    ResponderEliminar
  4. Fuaa... em va encantar la peli.
    Molt bona. El q pasa k te un final molt "feliç", m'hagues agradat k algu més moris. Però k hi farem... es compensa amb la J.Alba. x)

    M'agrada l'escena aquella quan es mira al mirall i es veu borrosa... i despres comença a veure morts.

    Ara m'entero q la Sarah Michelle surt a Scooby-Do... xd k es la pija tonta?? Ja u descobrire...

    bye! ;)

    ResponderEliminar
  5. Puri, les pelis de por tampoc estan tant malament! En el fons són molt tontes totes. Tot es tracta de trobarne una que tingui història, que no sigui només "anem a matar a tothom".

    Sergi, la Sarah Michelle Gellar surt a Scooby Do, però NO fa de pija tonta, per que crec que la Dafne no es tonta... pija si, però es que al costat de la Velma...
    I curiositat sobre la Sarah, en aquesta peli es va enamorar del que fa del ròs, no sé com es diu, l'actor es en Freddie Prinze Jr. i es va casar amb ell ^^

    ResponderEliminar