domingo, 30 de mayo de 2010

La Vida Secreta de las Abejas


Títol original: The Secret Life of Bees
Génere: Drama/Histórica
País: Amèrica
Any: 2008
Director: Gina Prince-Bythewood (Love & Basketball)
Intèrprets: Dakota Fanning (Luna Nueva, La Guerra de los Mundos), Queen Latifah (Scary Movie 3, Taxi), Jennifer Hudson (Dreamgirls, Widget Creatures), Alicia Keys (The Nanny Diaries), Paul Bettany (Legión, Corazón de Tinta), Sophie Okonedo (Stormbreaker, Hotel Rwanda).
Argument: Lily Owens va veure a la seva mare morir de petita per culpa seva quan intentava ajudarla. Ha crescut en una Amèrica racista més no poguer, amb una amiga negra i un pare donat a la beguda que la tracta tant malament com pot. Per aixó, després de que la seva amiga, la Rosaleen, sigui atacada per uns veïns, s'escapa amb ella en busca del últim lloc on va estar la seva mare, seguint la seva únia pista: l'etiqueta d'un pot de mel. Així arribara a casa de les germanes Boatwright, totes negres, que l'acolliran i l'ensenyaran a fer mel mentres la Lilly descobrirà com varen ser els últims dies de la seva mare.
Puntuació: 8/10
Curiositats: -La pel·lícula està basada en el llibre amb el mateix nom escrit per Sue Monk Kidd (per cert, llibre molt difícil de trobar...)
-El casting femení està format per les negres més importants a Amèrica: la Queen Latifah, actriu molt coneguda per les seves comédies, la Alicia Keys i la Jennifer Hudson, cantants.
-En aquesta pel·lícula hi ha el primer petó en escena de la Dakota Fanning.
-El productor és en Will Smith, que últimament no para de fer drames! (i tots molt bons!)
-La Dakota Fanning i la Jennifer Hudson van coincidir en el rodatge de Winged Creatures, que es va rodar al mateix temps que La Vida Secreta de las Abejas.

2 comentarios:

  1. WOw...
    No sabia q l'Alicia Keys també exercís d'actriu... es bo saber-ho. No he vist la peli, si la trobo, algun dia la veuré.
    Són interessants les curiositats... sobretot per lo del 1er petó de la Dakota Fanning, segurament deuria estar molt nerviosa no?? M'agradaria veure una part del making-off, xd

    ResponderEliminar
  2. Jo abans de veure aquesta fantàstica peli tampoc ho sabia... si algún dia tens l'oportunitat de veurela no la perdis, es MOLT bona i molt real. I, la veritat, amb uns actor molt bons, començant per la Queen Latifah (sóc la seva fan) i acaban per en Paul Bethany, que em va agradar molt a Corazón de Tinta i en aquest paper ARRASSA.
    Jo també vull veure el making-off, però crec que en aquest tipus de pelis es difícil ques fagi... una pena, m'encantaria veure també com estava de "flam" la Dakota.. (també soc la seva fan... bueno, es que tots son fantastics!!)
    Si algún dia trobo el DVD ja la veurem junts!! (En versió original sub. jojojo)

    ResponderEliminar