jueves, 6 de mayo de 2010

Speed Racer

Nom: Speed Racer

Directors: Larry i Andy Wachowski (també directors de Matrix i productors de la ja esmentada Ninja Assassin)

Interprets: Emile Hirsch, Christina Ricci (Casper, Monster), Matthew Fox (de la sèrie Lost), John Goodman, Susan Sarandon (Los Padres de Ella), Rain (Ninja Assassin, I'm a Ciborg But That's OK), Paulie Litt.

Argument: Speed Racer, fill de familía molt relacionada amb les carreres de cotxe, veu com el seu germà arruina la seva carrera i mor, i a la seva familía caure en una depresió per aquesta raò. Igualment, Speed segueix els seus somnis de ser pilot sense jugar brut i, de cop i volta, es veu en mitg d'un cas de corrumpció entre pilots i patrocinadors. Per solucionar aquest cas es tindrà que unir amb el misteriòs pilot Racer X per ajudar a Taeju, un pilot afectat per la corrupció que tindrà que guanyar una carrera important (i ilegal) per salvar la seva empresa i a la seva germana.

Curiositats:

-Speed Racer està inspirada en un anime de carreres japonés que va ser molt famòs a la seva època anomenat MatchGOGO! que després va ser un videojoc.

-Es pot dir que la pel·lícula es internacional, ja que ha estat rodada a Alemanya i molts actors no són americans: Rain es de Corea del Sur, Benno Fürmann es d'Alemanya, Susan Sarandon es d'USA...

-Els germans Wachowski tornen a ficar un nom japonés a un personatge coreà, Teajo Togokahn, interpretat per en Rain, i remarquen la equivocació fican a Hiroyuki Sanada (un important actor japonés) com a pare de Taejo i, en canvi, escribint el eslògan en coreà.

-El compositor de la pel·lícula, en Michael Giacchino, ha coincidit amb en Matthew Fox a la sèrie Lost, on es també el compositor durant les sis temporades que porta la serie.

Tràiler: http://www.youtube.com/watch?v=yvoJxggxniU

2 comentarios:

  1. Hola,

    Ja he vist la peli, i sentint-ho molt em vaig adormir... no pq fos dolenta, sino pq tenia son. Del film em van agradar força els efectes especials, i l'unic inconvenient és la trama que és una mica ñoña, penso jo.

    Però en general va ser bona. Ara ens agrada més com expliqueu qui son els actors/actrius, així ens guiem una mica per saber qui son. Potser també ho farem al nostre bloc.

    Fins la pròxima! (:

    ResponderEliminar
  2. No he vist la peli, no és el tipus de cinema que trip per veure. Però m'agrada el vostre bloc, informació completa i clara

    ResponderEliminar